A Salthouse-ról » Kutatás és fejlesztés

Kutatás és fejlesztés

Kutatás és fejlesztés

40 év tapasztalatai és tanulságai

A SALTHOUSE® márka már több mint 40 éve ötvözi a szenvedélyt a tudással, a hagyományt a modernnel és a bevált gyakorlatokat az innovációval. A kutatási és fejlesztési tevékenységünk célja, hogy a bőrproblémák ápolását olyan készítményekkel támogassuk, amelyek természetes módon egyenlítik ki a bőr barrier funkcióját a saját tartalékok megerősítésével, és amelyek ellenállóbbá teszik a bőrt a külső tényezők ellen. A lelkiismeretes kutatási és fejlesztési tevékenység a hűséges ügyfelek és termékhasználók folyamatos visszajelzéseiből is merít, legyen az dicséret vagy akár kritika. Csak ők ismerik jól a saját szükségleteiket és rendszeresen javaslatokkal szolgálnak a fejlesztésekhez és újításokhoz.

Ezenkívül a bőrgyógyászat és gyógyszerfejlesztés területeiről érkező farmakológusokból álló fejlesztési csapatunk nyomon követi és ellenőrzi az összes fázist, és tudásával és szakértelmével támogatja a márkát a felmerülő kérdésekben. A termékek folyamatosan a legújabb bőrgyógyászati ismeretek alapján és az aktuális kozmetikai kutatások eredményeit figyelembe véve jönnek létre. Egyetlen dolog közös bennük: az összes SALTHOUSE® termék receptjének alapja a holt-tengeri ásványi sók speciális és természetes komplexe, amelyet további, egyedileg párosított összetevők egészítenek ki. A termékek összhangban állnak a teljes SALTHOUSE® portfólióval, egy egymással összefüggő teljes körű ápolási termékcsomagot képeznek és „holisztikus megközelítéssel“ korrigálják a bőr hiányosságait. Minden egyes termék gyors és hatékony csillapító hatást biztosít és tartósan erősíti a bőr barrier funkcióját.

Miután a kutatási és fejlesztési intézetünk befejezte a formulák fejlesztési tevékenységeit, egy külső tudományos intézet ellenőrzi minden egyes készítmény tolerálhatóságát. A termékek csak akkor kerülhetnek kereskedelmi forgalomba, ha a kísérleti személyekkel végzett tesztek – a többi Helyes Gyártási Gyakorlatnak (GMP) megfelelő tesztekkel együtt, valamint az ISO-9100 tanúsításunk alapján – megkapják a „Sehr gut“ (Nagyon jó) minősítést. Mi csak a lehető legjobb bőrgyógyászati eredményt fogadjuk el a termékeinkre vonatkozóan.