SALTHOUSE HOLT-TENGERI TERÁPIA

100% TERMÉSZETES FÜRDŐSÓ

100% TERMÉSZETES FÜRDŐSÓ

Puhítja, tisztítja és nyugtatja az érzékeny és problémás bőrt, enyhíti a bőrirritációkat.

További információ
0%
siegel siegel

Jól eső fürdő egyenesen a természetből. Érzékeny és száraz bőr vagy a környezeti tényezők okozta bőrszennyeződések esetén a SALTHOUSE® eredeti holt-tengeri fürdősója ideális és regeneráló ápolást biztosít. A tiszta, kristályos fürdősó értékes ásványi anyagokat tartalmaz – kalcium, magnézium, kálium és bróm – amelyek bőrnyugtató és hidratáló hatással bírnak. A természetes holt-tengeri ásványianyag-komplexnek köszönhetően a nyugtató fürdő helyreállítja a bőr egyensúlyát és megőrzi a bőr bársonyosan sima és természetes szépségét.

Alap bőrápolóként alkalmas ekcémás és pikkelysömörös bőrtípusokra is.
Nagyszerű bőrkímélő hatása problémás bőrtípusok esetén bőrgyógyászatilag igazolt.
Tudományos ismeretek alapján gyógyszerészekkel kifejlesztve.

INFO

Bőrtípus

érzékeny bőrJuckende Hautminden bőrtípusnagyon száraz bőrnormál bőrproblémás bőrszáraz bőr

Ápoló tulajdonságok

BőrnyugtatóBőrsimítóEnyhíti a viszketéstHidratálóKiegyensúlyozóRegenerálóTisztító

Alkalmazás

Töltse meg a kádat 36-38 fokos meleg vízzel és oldja fel benne a tasak teljes tartalmát (1 teli kádas fürdéshez elegendő).

Tartalom

500g - egy teli kádas fürdéshez

Összetevők

Holt-tengeri só
Holt-tengeri só

A Holt-tenger 400 méterrel a tengerszint alatt fekszik és ezzel a Föld legmélyebben fekvő felszíni képződménye. Számos földalatti forrás látja el értékes ásványi anyaggal és nyomelemmel, létrehozva így egy természetes gyűjtőmedencét olyan gyógyító hatású ásványi sókkal, mint a magnézium, kalcium, kálium és bróm.

A számos ásványi anyag (só) természetes előfordulása a Holt-tengerben egy egyedülálló jelenség. A holt-tengeri sót, egyedülálló ásványianyag-komplexként világszerte alkalmazzák a problémás bőr ápolására, például az ekcémás és pikkelysömörös bőr kezelésére is.

A holt-tengeri só alkalmazása, mint rendkívül hatékony terápiás módszer, már évtizedek óta kutatott és tudományosan bizonyított eljárás * és emiatt központi szerepet tölt be a kozmetikában.

Az eredeti holt-tengeri só ásványianyag-összetétele segít a bőrnek megkötni a nedvességet a szövetben, gyulladásgátló tulajdonságokkal bír, enyhíti a viszketést és javítja a bőr állapotát.

*Forrás: ICL Tel Aviv, Max Planck Tel Aviv, rev. Inst. 2015

Összetevők

Holt-tengeri só